STOP VIOLENCE

November 30, 2010


Incep sa aud din ce in ce mai multe lucruri oribile la adresa barbatilor din vremurile astea nefericite,si pe primul loc se afla din pacate violenta fata de sexul frumos,eu nu pot agrea astfel de gesturi,l-e poti evita foarte usor fara a-ti da arama pe fata.Femeile trebuiesc respectate chiar daca uneori gresesc,trebe sa ne amintim lucruri importante cum ar fi : Sa gresim e omenesc,sa iertam e divin” ,e foarte simplu,sa fim altruisti unii cu altii si se poate.Iesisem alaltaieri la un ceai undeva in centru,totul era frumos,linistit pana am vazut un dobitoc care a incercat sa-mi strice seara,problema este ca a si reusit!
Venise cu prietena-sa in ceainarie,dupa care a inceput pur si simplu sa o faca de kkt in fata tuturor,a inceput sa urle si cel mai grav lucru i-a tras si o palma care si pe mine ca barbat ma durea sa fiu sincer,incep sa cred ca sunt singurul om normal si uneori ma gandesc la faptul ca ar fi trebuit sa ma nasc in alt secol,asta? asta e secolul gresit,lipsit de speranta si de omenire.
Sa va povestesc intamplarea care m-a schimbat inca din copilarie :> Eram la gradinita,camin cum ii spuneti voi si ma pregateam sa plec acasa,venise Bunicul meu (Dumnezeu sa-l ierte)dupa mine si o fetita,colega,avea cv cu mine tot timpul si m-a piscat daca bine imi amintesc,am devenit foarte nervos in acel moment m-am aprins :)) si am ridicat mana la ea urmard sa ii dau o palma.Pana aici am reusit sa ajung :)))) lucrul ce ma bucura e acela ca….n-am apucat sa o lovesc pt ca,Colonel meu drag m-a vazut si m-a batut cu sfanta curea de la pantaloni oferindu-mi sansa sa simt pe pielea mea ca femeia trebuie respectata. Va jur de atunci nici macar sa ridic mana la o fata n-am mai indraznit,e mai intelept sa renunti,sa bagi capu la cutie si sa iti vezi de drum,e mai sanatos,mai religios.Sa dai ibtr-o fiinta mai slaba ca tine,te face inuman iar locul tau in societate nu-si mai are locul.
Un alt subiect pe care as dori sa il discut ar fi tot la adresa obsedatiilor,nu vad de ce anume simtiti nevoie sa va laudati ca ati f****… pe respectiva ,pe vara-sa,sora-sa…ar trebui sa va uitati in oglinda sa va analizati mai bine,deveniti penibili,trece viata pe langa voi si ramaneti la fel de cretini.O schimbare de atitudine va prinde bine chiar daca nu credeti ca aveti nevoie unii dintre voi sunteti primitivi frate.Terminati cu laudele domnilor,lauda de sine….pute. Nu exista om bun la toate…sau care sa le faca bine pe toate. Poti sa stii cate putin din fiecare domeniu, sau poti sa stii foarte multe intr-unul singur.Unii sustineti faptul ca sunteti destepti si frumosi, sunt multi, defectele sunt defecte iar greselile trebuie recunoscute pentru a putea invata din ele.

Nici un om care spune despre el :”sunt un tip destept”/ “sunt foarte amuzant”/ “sunt bun la pat”/ “sunt adonis” nu imi va castiga respectul, ci mai degraba dispretul. Pana la urma e adevarata vorba aia…”lauda de sine…” nu ca “nu miroase-a bine”…pute, de-a dreptul !
Vreau sa vad o schimbare! Peace/VIctor

3 Responses to “STOP VIOLENCE”

  1. Ma reuitam peste subiectele ce le`ai postat..si ceea ce m`a determinat sa`mi las amprenta aici e o intamplare urata…: am avut ghinionul sa intalnesc o “ea” ce a fost lovita de al ei..si nu 1 data. [:(] Totul a luat nastere in mintea lui[minte=lan de urzici]..motive ale caror rost nu le`am inteles niciodata. Ei bine..ziceai la un moment dat asa: “…sa iertam e divin”.. Crezi ca eu pot ierta un om ca el???? Am iertat orice, dar asta nu! Am avut tangente cu pers respective… am intervenit in chestia asta..cum am crezut ca e mai bine, pt ca mi`am permis cunoscandu`le de multi ani…si nu am reusit sa rezolv nimic…[:-<] So…what can I do? 🙁

    Reply
  2. :))) da-l in m masii de ratat,aia nu sunt oameni cu care sa ai de aface,isi dovedesc fortele cu niste fete,daca asta a invatat el acasa asta va fi si in viata .Un om fara viitor,un kkt si asa mai departe.Dumnezeu e sus si vede! peace

    Reply
  3. yeap..ratat si idiot si altele…sunt pt el. Nu`i merge bine deloc..si normal ca asta e rasplata pt ceea ce a facut… Ce m`a socat e ca ne stim atat de bine, si meritam respect din partea lui..in schimb nu a avut nici macar bunul simt ca eram prezenta… Eram nu eram…nu trebuia sa se intample…oricum nu are cum pleca din mintea mea.. dapai sa`l mai si iert….no way!

    Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>