SMURD?

March 27, 2014
 
 
 

     

     Din păcate în ultimul timp am ajuns de mai multe ori la prietenii mei de la SMURD cu diferite probleme „personale”. Nu e o plăcere pentru mine să-i întâlnesc tocmai în aceste circumstanțe dar din nefericire mi-a recidivat vechea durere de picior (anul trecut – nu mai știu exact luna, cred că era prin octombrie – mi s-a învinețit pielea undeva în spatele genunchiului; aveam o pată albastră și urâtă despre care nu știu de unde a apărut pentru că nu mă lovisem). Săptămâna trecută am făcut un RMN iar aseară am ajuns la SMURD cu niște dureri îngrozitoare și am zis: „Stop!”. Mă voi opri din orice activitate ce-mi face plăcere (dans, fotbal, alergat, role) măcar o săptămână sau două ca să îmi revin complet pentru că încep să mă satur de atâtea probleme. Știți cum e, când apare o problemă, mai vin încă câteva așa ca și cadou:))

     Prietenul meu Szabi mi-a fost tot timpul alături și e singurul om în care am încredere deplină. E genul de om pe care-l trezești noaptea la 03:00 și te ajută fără să îți reproșeze faptul că e foarte târziu sau alte „basme” pe care le regăsim în repertoriul majorității persoanelor.

     Mai sus aveți diagnosticul și fișa de examinare în care mi se recomandă o pauză de cel puțin două săptămâni. E mult dar va trebui să stau să mă refac. Aseară Szabi a încercat să mă binedispună, mi-a spus că mă operează și că va trebui să stau două luni internat… :)) A făcut orice doar să scoată un zâmbet de la mine și a reușit. Mi-a făcut și câteva poze în timpul examinării. Cu toate cele întâmplate, m-am hotărât să îmi fac analizele complete, să văd cum stau cu sănătatea și m-am bucurat când am văzut că sunt foarte ok în ciuda durerilor pe care le am la picior dar sper că se vor rezolva și ele. Anul trecut prin noiembrie sau decembrie, după o vizită nu foarte plăcută la reanimare, mi-a înțepenit piciorul stâng și nu știam din ce cauză pentru că eu aveam probleme la piept. Ei bine, am descoperit și diagnosticul genunchiului: aveam o entorsă mai veche pe care am neglijat-o și am ajuns acum să fiu nevoit să mă opresc din tot!

 
 

     Să auzim de bine! Sănătate!

 

     Cu respect,

     VicToR

2 Responses to “SMURD?”

  1. Anonymous

    Multa sanatate sa ai Victore, Insanatosire Grabnica si fii mai precaut! numai trage de tine cand simti durere, limiteaza-te putin cand simti ca ceva nu e inregula! salut Cipri

  2. :)) Mersi frumos, tinere. Nu am timp să mă odihnesc, man, o viață am, prin mișcare îmi revin :)) Mă refac eu repede că sunt pe plus deja cu sănătatea 😀 Hai sănătate multă și să auzim de bine!