SMURD?

March 27, 2014
 
 
 
 
 
                                 Din păcate în ultimu timp am ajuns de mai multe ori la prietenii mei de la Smurd din diferite probleme “personale” , nu e o plăcere pentru mine să-i întâlnesc tocmai în zona respectivă dar din păcate mi-a recidivat vechea durere de picior, anul trecut numai ştiu exact luna, cred că era octombrie, mi s-a învineţit pielea undeva în spate la genunchi aveam o pată albastră şi urâtă de care m-am minunat, sincer nustiam de unde a apărut pentru că nu mă lovisem.
Săptămâna trecută am făcut un RMN , iar aseară am ajuns la Smurd cu nişte dureri îngrozitoare şi am zis STOP!
                            Mă voi opri din orice activitate dans,fotbal,alergat,role, ce-mi face plăcere, măcar o săptămâna sau două să îmi revin complet pentru că încet să mă satur de atâtea probleme, ştiţi cum e, când apare o problema, mai vin încă câteva aşa ca şi cadou:))))))))
 
                           Prietenul meu Szabi mi-a fost tot timpul alături şi e singurul om în care am o încredere deplină, e genul de om pe care-l trezeşti noaptea la 3:00 şi te ajută fără să îţi reproşeze faptul că e foarte târziu sau orice alte “basme” pe care le regăsim la majoritatea persoanelor .
 
                            Mai sus aveţi diagnosticul şi fişa de examinare, care îmi recomandă o pauză de cel puţin două săptămâni, e mult dar va trebui să stau să mă refac . Aseară încerca să mă binedispună, îmi spunea că mă operează şi că va trebui să stau 2 luni internat :)) orice făcea doar să scoată un zâmbet de la mine şi reuşea, mi-a făcut şi câteva poze în timpul examinării. Cu toate cele întâmplate m-am hotărât să îmi fac analizele complete,să văd cum stau cu sănătatea şi m-am bucurat când am văzut că sunt foarte ok în ciuda durerilor care le am la picior dar sper să se vor rezolva şi ele. Anul trecut prin noiembrie/decembrie după o vizită nu foarte plăcută la reanimare mi-a înţepenit piciorul stâng şi nustiam din ce cauza pentru că eu aveam probleme la piept , ei bine am descoperit şi diagnosticul genunchiului, aveam o entorsă mai veche care am neglijat-o şi am ajuns în punctul care care să fiu nevoit să mă opresc din tot, adică acuma!
 
 
 
 
 
Cu Respect Victor
Sa auzim de bine! Sanatate ! 

2 Responses to “SMURD?”

  1. Anonymous

    Multa sanatate sa ai Victore, Insanatosire Grabnica si fii mai precaut! numai trage de tine cand simti durere, limiteaza-te putin cand simti ca ceva nu e inregula! salut Cipri

    Reply
  2. :)) mersi frumos tinere,nu am timp să mă odihnesc man, o viaţă am, prin mişcare îmi revin :))) mă refac eu repede că sunt pe plus deja cu sănătatea 😀 hai sănătate multă şi să auzim de bine!

    Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>