Nobody knows me…but they judge

March 17, 2014

Multe persoane din anturajul meu au impresia că mă cunosc, dar majoritatea se înşală, aşa e tot timpul, când apare cineva bun, le este greu să creadă. De multe ori am lăsat lumea să mă creadă naiv,arogant,orgolios sau alte calităţi care le zburau prin căpşor, e mai imbucurator să îi laşi să te descopere după care să zică: “băi eşti de nota 10, păreai altfel decât îmi imaginam” , pe de altă parte oricât de bun am fost şi am dorit din tot sufletul să demonstrez şi am făcut-o!  Tot se va găsi unul să nu te înţeleagă, se vor găsi nenumăraţi oameni care să îţi găsească defecte pe care nu le ai, să inventeze poveşti despre tine, oameni care vor din tot dinadinsul să te schimbe.
Multă lume din ziua de azi sunt sau mai degrabă se cred mari “cititori” de oameni, va spun sincer am oameni care sunt zi de zi aproape lângă mine şi încă nu mă cunosc în totalitate, sunt blocaţi în lumea lor, sau mai degrabă limitaţi, genul de oameni care după prima impresie îţi pun o eticheta eronată şi gata, asta eşti tu 🙂
Nu înţeleg, ce e atât de greu să cunoşti o persoană, ascult-o, stai lângă ea, încearcă să o înţelegi , nu te lua după spusele sau comentariile făcute de unii şi alţii, sunt şi excepţii când unii au reclame proaste de la mai multe persoane din anturaj sau nu neapărat, dar un om care nu poate fi vorbit de rău de NIMENI , acela e un om bun.
Nimeni nu va descoperi o persoană în totalitate, un mic secret sunt de părere că ar fi bine să îl ţii i ţine totuşi, nu mă cunoaşte nimeni cu adevărat, nimeni nustie că în spatele unui zâmbet eu defapt ascund o sumedenie de probleme , sau suferinţe pe care nu le discut.Nimeni nustie ce am sau ce anume îmi lipseşte din viaţă pentru că nu-mi place să mă laud darămite să mă plâng.
Am încetat mai nou să contrazic lumea care a ajuns să aibă o impresie greşită despre mine,câteodată îi tratez cu umor pe aceştia, v-am mai spus mi se pare mai plăcut să ajungă să-mi spună respectivă persoană faptul că s-a înşelat în privinţa mea, e un sentiment plăcut!

 
 

                                           Când viaţa îţi oferă lămâiţi limonadă

 
 
 
 
O zi frumoasa! 
VicToR

2 Responses to “Nobody knows me…but they judge”

  1. Anonymous

    Punct ochit,punct lovit! Bv pustiu, e o placere sa-ti citesc postariile! Continua,esti ceva iesit din comun ! (In sensul bun)!!!!!!!!

    Reply
  2. hai să nu exagerăm, mă bucur că ai găsit lucruri interesante, ai scris pe 1 aprilie deci :)))))))))))))))))))) am loc pentru un zâmbet . zi frumoasa

    Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>