They don’t know me… but they judge!

March 17, 2014

     

     Multe persoane din anturajul meu au impresia că mă cunosc dar majoritatea se înșeală. Așa e tot timpul: când apare cineva bun, le este greu să creadă. De multe ori am lăsat oamenii să mă creadă naiv, arogant, orgolios sau alte „calități” care le zburau prin căpșor. E mai îmbucurător să îi lași să te descopere după care să zică: „Băi, ești de nota 10, cu totul altfel decât îmi imaginam!”. Pe de altă parte, oricât de bun aș fi, tot se va găsi unul să nu mă înțeleagă. Așa se întâmplă mereu: se vor găsi nenumărați oameni care să îți găsească defecte pe care nu le ai, să inventeze povești despre tine, oameni care vor cu tot dinadinsul să te schimbe.

     Mulți oameni din ziua de azi sunt – sau mai degrabă se cred – mari „cititori” de oameni; sunt blocați în lumea lor, sunt limitați, sunt genul de oameni care îți pun o etichetă eronată după prima impresie și gata, ăsta ești tu. Vă spun sincer că există oameni care sunt zi de zi în apropierea mea și încă nu mă cunosc în totalitate. Nimeni nu știe că în spatele unui zâmbet eu ascund o sumedenie de probleme sau suferințe pe care nu le discut. Nimeni nu știe ce am sau ce anume îmi lipsește în viață pentru că nu-mi place să mă laud, darămite să mă plâng. Am încetat mai nou să contrazic lumea care a ajuns să aibă o impresie greșită despre mine și câteodată îi tratez chiar cu umor. V-am mai spus: mi se pare plăcut ca cineva să ajungă să-mi spună faptul că s-a înșelat în privința mea.

     Nu înțeleg de ce e atât de greu să cunoști o persoană. Ascult-o, stai lângă ea, încearcă să o înțelegi și nu te lua după spusele sau comentariile făcute de unii și alții. Bineînțeles, există și excepții și mă refer la cei care au reclame proaste de la mai multe persoane din anturaj dar un om care nu poate fi vorbit de rău de nimeni, ei bine acela e un om bun.

 

     O zi frumoasă! 

     VicToR

 
 
 
 
 

2 Responses to “They don’t know me… but they judge!”

  1. Anonymous

    Punct ochit,punct lovit! Bv pustiu, e o placere sa-ti citesc postariile! Continua,esti ceva iesit din comun ! (In sensul bun)!!!!!!!!

  2. hai să nu exagerăm, mă bucur că ai găsit lucruri interesante, ai scris pe 1 aprilie deci :)))))))))))))))))))) am loc pentru un zâmbet . zi frumoasa