Don’t ever give up!

March 23, 2014


 
                                                     Am fost învăţat să lupt pentru ce îmi doresc în viaţă, chiar dacă unii te desconsideră, şi vor să te tragă în jos după ei, când ai momente/perioade grele ,când dai de un obstacol în viaţă nu da înapoi, încearcă să te retragi în sigurătate şi să găseşti soluţia cea mai bună. Dacă vrei să reuşeşti cu adevărat în viaţă trebe să priveşti înainte tot timpu, să ai acel strop de curaj să ai şi vei reuşi 100% . La vârsta mea am realizat foarte multe lucruri de care sunt mândru sincer, dar nu m-am afişat în public niciodată, mai ales pe reţelele astea de rahat de socializare, un singur lucru m-am decis să îl arăt şi să nu mă ascund de lume este lucrul care m-a ridicat pe mine în viaţă: dansul, sunt o persoană mai sensibilă de fel, nu vedeam rostul să mă expun în public dar am fost apreciat chiar şi de persoane pe care nu le cunosc,Îi mulţumesc pe această cale acestei persoane care mi-a deschis ochii, şi m-a schimbat în bine, nu merită să ascunzi un lucru la care te pricepi, sau cel puţin ştii că îl faci bine.
                                   
                                     Fiecare om îşi are rostul în viaţă asta, fiecare dintre noi avem un drum de descoperit. Fiecare dintre noi îşi doreşte să ştie motivul pentru care este în viaţă…fiecare dintre noi aşteaptă, cu sufletul la gură, momentul în care va înţelege care îi este menirea…momentul în care va înţelege cum trebuie să îşi trăiască viaţa, pentru cine sau pentru ce trăieşte..De mult ori am ales să ascult sfaturile celorlalţi, în loc să îmi ascult inima. Am renunţat la vise, la ceea ce îmi era mai drag, la fericirea de a ajunge să fac ceea ce simt că îmi ajută sufletul să se înalte. Am învăţat, după multe eşecuri, să îmi ascult inima, în locuri cuvintelor aruncate de către oamenii de lângă mine. Am învăţat că inima ştie exact unde îmi este locul. Nu ceilalţi! Nu renunţa niciodată la visele tale. Testează-ţi motivaţia. Vezi cât eşti de puternic şi învaţă să nu te laşi doborât de limite, orice natură ar avea ele. Mergi înainte fără să priveşti sau să compari şi când te vei uita în urmă, vei vedea cât de departe ai ajuns.
                           

 

                                            Untitled

                                        Aşadar nu renunţaţi la lucrurile care va mai aduc un zâmbet pe buze, încercaţi să reluaţi şi să faceţi lucrurile care va binedispun, pentru mine în momente de depresie,supărare, mă ajută dansul, în ora respectivă mă calmez, chiar dacă ulterior te loveşte din nou tristeţea vei încerca să găseşti rezolvarea. Am întâlnit oameni, sute de oameni care m-au învăţat multe lucruri frumoase, sfaturi de care pot conta în fiecare zi. Trec printr-o perioada mai grea dar sunt sigur că se va rezolva pentru că mă cunosc, ştiu ce suflet am, şi prin asta mă diferenţiez de restu , însă tot ce ştiu că mereu o să existe cineva care să te prindă de mâna şi să-ţi zâmbească să treci peste o dezamăgire (mama mea)  sau un prieten adevărat.
Nu renunţa niciodată la visele tale. Testează-ţi motivaţia. Vezi cât eşti de puternic şi învaţă să nu te laşi doborât de limite, orice natură ar avea ele. Mergi înainte fără să priveşti sau să compari şi când te vei uita în urmă, vei vedea cât de departe ai ajuns. Priveşte acest filmuleţ motivaţional de pe youtube şi învaţă să fii ambiţios.
                                   
                                          Vei vedea că, atunci când începi, oamenii rad de ţine, tu poate nu ai prea multă încredere în ţine, pe măsură ce înaintezi simţi că doare, începe să te usture muşchii, transpiri, doare, ceilalţi încep să se gândească că nu este o glumă, tu înaintezi, te motivezi (sau te motivează cineva, îţi spune: Mergi înainte, poţi! Da, poţi!  încerci, îţi dai duhul acolo, nu te laşi, nu ai voie să te laşi, nu vezi cât ai înaintat pentru că eşti legat la ochi, simţi că mori, e foarte greu, e cumplit dar mergi înainte, tot auzi: Mergi înainte, poţi!, urli, te doare, uiţi de durere, gândurile se joacă în mintea ta, nu mai gândeşti şi în cele din urmă cazi, pentru că nu îţi mai răspund muşchii. Şi când deschizi ochii, surpriză! Scopul tău a fost depăşit de mult, ai depăşit orice limita! Felicitări, ţi-ai câştigat încrederea ta în ţine şi respectul celorlalţi. Acum poţi mişcă un munte, pentru că poţi! Nu există IMPOSBILUL. Totul este perfect posibil! Da, totul.                     

 


                              
    Uneori ne aruncăm prosteşte în faţă oamenilor cu sentimentele noastre debordante precum se aruncă sinucigaşii de pe clădiri, simţi că trebe să te dedici complet unui lucru sau unei persoanei şi o faci, deşi nustii ce urmări vor avea.Mulţi dintre oameni te judecă pe nedrept, pe nişte greşeli neintenţionate tot îşi vor da seama într-un final cine eşti, crede în ţine, rămâi pe picioarele tale.
                       
                               Nu e greu să crezi în ţine atunci când ai un om care îţi spune mereu că el crede în ţine, că te vrea acolo şi că nu are nevoie de nimic altceva în afară de ţine, oricât ai fi de orgolios sau supărat, nu pleci de lângă persoană care are nevoie de ţine, s-ar putea să regreţi mai târziu.  

                                         În concluzie, nu lasă pe alţii să-ţi spună ce poţi face şi ce nu. Nu lasă pe alţii să-ţi controleze viitorul. Nimeni nu ştie mai bine că ţine de ce eşti în stare şi de ce nu, aşa că dacă vei întâlni vreo persoană care îţi va spune că ceea ce vrei tu să realizezi este imposibil, mulţumeşte-i frumos şi politicos pentru sfat, însă imediat după aceea şterge complet din minte acel “sfat” şi evita pe cât posibil să mai discuţi cu persoană respectivă despre visurile tale.

 
    Crezi că nu eşti sufucient de bun, doar pentru că aşa îţi spun alţii? Înseamnă că nu te cunoşti! Şi dacă într-adevăr nu te cunoşti, atunci ai trăit degeaba!
 
Nu cumva să ajungi în punctul în care să dai vine pe unul şi altul pentru că nu ai 
realizat ce ţi-ai propus! Doar un las face chestia asta,  poţi întotdeauna mai mult de atât!  
Si inca un lucru: nu uita niciodata sa ai incredere in tine!

Am pentru voi un mic video care l-am pregatit ! 
 
 
 
Cu Respect VicToR
 
 
                          
 
 

2 Responses to “Don’t ever give up!”

  1. Anonymous

    Mi-ai facut dimineata mai frumoasa! foarte motivational ce ai scris! iti multumesc!

    Reply
  2. mă bucur că te-am putut ajuta! sper să-ţi prindă bine şi nu uita! Don’t let anybody to change you!

    Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>