Am fost bun…

July 8, 2014

     Am fost bun cu cei care m-au îndrăgit și m-au acceptat așa cum sunt.

     Am fost bun cu cei care m-au jignit demonstrându-le cine sunt eu cu adevărat.

     Am fost bun cu cei care m-au judecat și au creat povești despre mine neștiind ce fel de persoană sunt.

     Am fost bun cu cei care au profitat de bunătatea mea și au stat lângă mine ca niște căpușe pe o gazdă.

     Am fost bun cu cei care m-au făcut să renunț la lucrurile pe care le iubeam, rugându-mă ulterior să-mi reiau obiceiurile și reproșându-mi faptul că m-am schimbat în rău.

     Până la urmă, orice lucru bun sau rău ai face în viață, oamenii tot se vor găsi să vorbească lucruri negative despre tine. Am trăit mizerii de genul acesta pe pielea mea. Am făcut eforturi mari să țin lângă mine persoana pe care o credeam „totul” la un moment dat dar nu poți ține lângă tine pe cineva care nu te apreciază oricât de perfect sau apropiat de perfecțiune ai fi. Cine e om slab și nu te apreciază va pleca fără remușcări. Însă cel mai important lucru pe care sunteți nevoiți să îl respectați este următorul (și cei care nu știți lucrul acesta, învățați-l de la mine): să nu judecați niciodată un om pentru că fiecare persoană are povestea vieții sale și nu poți știi niciodată prin ce a trecut și ce greutăți a îndurat în viață. Nu te trezi tu cu caracterul tău de căcat să judeci pe cineva pentru că e lucrul pe care doar oamenii slabi și lași îl fac și din păcate tocmai din această cauză am ajuns să fiu dezamăgit de cele mai dragi persoane.

     Le-am ajutat toată viața pe persoanele pe care le-am avut la inimă, am ajutat copii necăjiți, bătrâni care își duc sfârșitul vieții prin azile și am respectat întotdeauna persoanele care au suflet și ajută din puținul pe care-l au. Eu sunt acel om care a reușit prin mari sacrificii să crească în caracter și să ajungă să dăruiască și ultimii bani celor care au avut nevoie mai mare când au ajuns pe muchie de cuțit.

     Sunt o persoană credincioasă și sunt sigur că voi fi răsplătit pentru bunătatea mea chiar dacă unii și-au bătut joc de mine, de binele pe care l-am oferit și de maxima încredere acordată acelora care nu meritau nici cât negrul de sub unghie. Voi ajuta toată viața cât îmi va sta în putință și vă sfătuiesc să îmi urmați exemplul!

     Vă pup și vă mulțumesc pentru mesajele de „La mulți ani”!

     Cu stimă și respect,

     VicToR

5 Responses to “Am fost bun…”

 1. Unknown

  Tu esti un inger ratacit printre o gramada de ‘draci’. Sa sti ca nu te-am uitat si intr-o zi te voi cauta . Nu te schimba niciodata :*

 2. multumesc frumos pt gandurile bune , nustiu cine esti dar nu te obosi sa ma cauti,nu sunt disponibil pt nimeni, cine a avut norocul sa ma aibe si-a batut joc de mine, mi-a ajuns.zi buna

 3. unknown

  Nu mai gândi atât de pesimist, exista un Dumnezeu si ii va rândui pe fiecare in parte si intr-un final iti va da si tie un suflet cald alaturi de inima ta pentru ca meriti tot ce e mai bun, respect pt oamenii ca tine care sunt unici in tot ceea ce fac si ce ii reprezintă, vei rămâne in sufletul meu si întotdeauna imi voi aminti de carismaticul , nebunaticul de Victor cu un suflet de înger . Sper sa vb intr-o zi face to face.

 4. numai vreau sa vad sau sa aud de nimeni, oricine ai fi respecta’mi decizia si te voi respecta!
  Stiu eu ce trebuie sa fac, daca nu ma merita nimeni prefer sa raman singur! o seara buna si mult noroc si bucurati’va de relatiile si oamenii de langa voi. saru’mana

 5. unknown

  Nu am de ce sa ma bucur daca nu e nimeni alaturi si singuratatea nu e tocmai buna dar fie cum vrei tu 🙂
  Ai grija de tine