Am fost bun…

July 8, 2014

Am fost bun cu cei care m-au îndrăgit şi m-au acceptat aşa cum sunt .

Am fost bun cu lumea care m-a jignit, demonstrându-le într-un final cine sunt eu cu adevărat.

Am fost bun cu lumea care m-a judecat şi a creat poveşti despre mine neştiind ce fel de persoană sunt.

Am fost bun cu cei care au profitat de bunătatea mea şi au stat lângă mine ca nişte căpuşe pe o gazdă.

Am fost bun cu cei care m-au făcut să renunţ la lucrurile pe care le iubeam, rugându-mă ulterior să-mi reiau obiceiurile reproşându-mi faptul că m-am schimbat în rău.

 

Până la urmă orice lucru bun sau rău ai face în viaţă, lumea tot se va găsi să vorbească lucruri negative despre ţine. Am trăit mizeriile de genu pe pielea mea. Până la urmă am făcut eforturi mari să ţin persoana pe care o credeam „totul” la un moment dat , dar nu poţi ţine lângă ţine oricât de perfect ai fi sau apropiat de perfecţiune, să nu fiu ipocrit, cine nu te apreciază şi e om slab va pleca fără remuşcări.

Însă cel mai important lucru pe care sunteţi nevoiţi să îl respectaţi este următorul! Şi lucrul acesta să îl învăţaţi de la mine cei care nu îl ştiu:

Să nu cumva să îndrăzniţi să judecaţi un om, niciodată, pentru că fiecare persoană are povestea vieţii sale, nu știi niciodată prin ce a trecut, ce greutăţi a avut în viaţă, nu cumva să te trezeşti tu cu caracterul tău de căcat să judeci pe cineva, e lucrul pe care doar oamenii slabi şi laşi îl fac, şi din păcate am ajuns să fiu dezamăgit de cele mai dragi persoane, din aceste motive.

Am ajutat toată viața, persoanele pe care le-am avut la inimă, am ajutat copii necăjiți, bătrâni care își duc sfârșitul vieții prin azile,  am respectat întotdeauna persoanele care au suflet și ajută din puținul pe care-l au. Eu sunt acel om care a reușit prin mari sacrificii să crească în caracter, să ajungă să dăruiască și ultimii bani celor care au avut nevoie mai mare și care au ajuns pe muchie de cuțit.

Sunt o persoană credincioasă, și sunt sigur că voi fi răsplătit pentru bunătatea mea, chiar dacă unii și-au bătut joc de mine, de binele pe care l-am oferit și de maxima încredere acordată acelora care nu meritau nici cât negrul de sub unghie.

 

 

Voi ajuta toată viața cât îmi va sta în putință, și vă sfătuiesc să o luați pe urmele mele!

Vă pup Şi Vă mulţumesc pentru mesajele de „La mulţi ani”!

Cu Stimă şi Respect,

VicToR

5 Responses to “Am fost bun…”

 1. Unknown

  Tu esti un inger ratacit printre o gramada de ‘draci’. Sa sti ca nu te-am uitat si intr-o zi te voi cauta . Nu te schimba niciodata :*

  Reply
  • multumesc frumos pt gandurile bune , nustiu cine esti dar nu te obosi sa ma cauti,nu sunt disponibil pt nimeni, cine a avut norocul sa ma aibe si-a batut joc de mine, mi-a ajuns.zi buna

   Reply
 2. unknown

  Nu mai gândi atât de pesimist, exista un Dumnezeu si ii va rândui pe fiecare in parte si intr-un final iti va da si tie un suflet cald alaturi de inima ta pentru ca meriti tot ce e mai bun, respect pt oamenii ca tine care sunt unici in tot ceea ce fac si ce ii reprezintă, vei rămâne in sufletul meu si întotdeauna imi voi aminti de carismaticul , nebunaticul de Victor cu un suflet de înger . Sper sa vb intr-o zi face to face.

  Reply
 3. numai vreau sa vad sau sa aud de nimeni, oricine ai fi respecta’mi decizia si te voi respecta!
  Stiu eu ce trebuie sa fac, daca nu ma merita nimeni prefer sa raman singur! o seara buna si mult noroc si bucurati’va de relatiile si oamenii de langa voi. saru’mana

  Reply
 4. unknown

  Nu am de ce sa ma bucur daca nu e nimeni alaturi si singuratatea nu e tocmai buna dar fie cum vrei tu 🙂
  Ai grija de tine

  Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>