About me – Soon

December 17, 2009

     Nici nu știu cu ce să încep… E foarte dificil să mă autocaracterizez dar voi încerca, asta ca să nu mai aud vorbe și alte răutăți din partea celor care nu mă cunosc. Sunt o persoană simplă, ca voi toți de altfel. Nu am nimic în plus față de voi, vă asigur, doar că am făcut niște lucruri frumoase care m-au ridicat foarte mult. De aici pleacă și invidia multor oameni nesimțiți și lipsiți de respect. Văd cum e lumea din jurul meu și mă face să mă simt mai… deosebit. Sau mai ciudat. 🙂 Prietenii? Îi număr pe degete pentru că nu am foarte mulți. Hobby-uri? Dansul e pe primul loc, totul a început la apariția unei frumoase trupe din România care mi-a schimbat complet viața, m-a transformat dintr-un copil închis și timid într-un om cu capul pe umeri care își trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. Dar să nu o dau în proverbe pentru că eu nu trăiesc după ele. E important să știi de ce anume ești în stare. Lăsați invidia deoparte pentru că nu-și are locul în lumea asta. Vă dau și un exemplu: dacă vezi o persoană că dansează bine sau e mai bună ca tine la ceva anume, încearcă să nu o vorbești de rău pentru că totul a fost făcut prin multă muncă. Încearcă să înveți sau roag-o să te învețe, nu cred că va fi orgolioasă, din contră: te va ajuta pentru că îi va face și mai mare plăcere când va vedea că e apreciată pentru munca sa. Ok, deci am clarificat cu acest hobby și cu caracterul pe care aș vrea să îl văd de acum înainte la voi! Vorba unei mari trupe: „Love is the answer!”.

     De asemenea, fotbalul m-a ajutat să cunosc multă lume deși nu „trăgeam” la performanță. Unii văd ceva special în mine și la acest capitol dar vedeți și voi cum e în România, câți copii încearcă să ajungă fotbaliști, câți părinți își vor copiii acolo sus, câți bani investiți și cât stres… Din păcate, asta e țara în care trăim dar o putem schimba, vă asigur!

     În legătură cu consumul de alcool sau tutun v-am lămurit. Puteți trăi și fără aceste vicii. Sunt foarte fericit că am reușit să mă țin departe de acea categorie a oamenilor obsedați de țigări sau alcool. Aceste lucruri mărunte te pot face deosebit în sensul bun, îți trebuie doar puțină minte să realizezi că se poate trăi și fără acestea. E mai bine!

     Un lucru care probabil vă interesează este ce anume prefer într-o relație. Acum mi-e puțin greu să vorbesc dar voi încerca. Să o luăm de la capăt: pe primul loc ar fi comunicarea și sinceritatea. Nimeni nu prea mai crede în fidelitate dar ea există tocmai prin sinceritatea pe care și-o acordă unul altuia. Fidelitatea a fost și va fi punctul meu forte dar mă simt foarte prost uneori pentru că oricât de fidel aș fi, tot se găsește cineva să mă „rezolve”. Am greșit prin unele lucruri din care am învățat foarte mult și m-am îndreptat. Încerc să fiu din ce în ce mai bun. Altă latură pe care o văd la ceilalți e gelozia. Unii spun că e bine să fii gelos pentru că ar fi o dovadă că ții foarte mult la acea persoană dar pe de altă parte nu faci decât să demonstrezi lipsa de respect și încredere față de persoana iubită. Încercați să fiți mai buni unii cu alții pentru că mereu e loc de mai bine. Chiar dacă greșiți, încercați să reparați greșala. Dacă nu se poate sau e foarte greu, nu vă dați bătuți, încercați până când se poate! Toată lumea greșește, unii sunt mai sensibili iar alții rezistă și la lucruri mai grave și de cele mai multe ori lipsa fidelității e problema dar apar și acele lucruri mărunte care se adună și fac un rău mai mare de atât și îți vine să plângi și să te dai cu capul de toți pereții dar… e prea târziu.

     Sunt acel prieten pe care, cred eu, oricine și l-ar dori, un prieten care este întotdeauna alături să-și ajute prietenii și care, chiar dacă nu poate din prima, tot o scoate el cumva la capăt. Sunt genul de prieten pe care dacă îl suni la 3 noaptea și îl rogi să te ajute în legătură cu o problemă oricât de banală sau gravă, mă îmbrac și vin (persoanele care mă cunosc cu adevărat pot confirma). O să vă rog să vă gândiți puțin la tot ce înseamnă viața, distracția, prietenia și toate lucrurile care vă fac fericiți în viață pentru că viața e foarte scurtă și doar o dată vei avea șansa de a te exprima. Profitați de toate momentele pentru că nu veți mai avea o a doua șansă.

     Mai sunt multe lucruri pe care aș dori să le împărtășesc cu voi dar până atunci nu uitați un lucru: love is the answer!

 

     VicToR

2 Responses to “About me – Soon”