The Fallen

June 1, 2014

 

Ajungi în unele momente să te închizi în tine, să încerci să afli adevărul, să încerci să înțelegi lumea din jurul tău, apropiatii tăi? Tocmai prin asta trec de o perioadă și mă întreb de ce nu pot fi și eu că alții, să ies mai ușor dintr-o problemă, dintr-un fleac, din orice. Evident problema cred că e la mine, deși mulți prieteni au sfaturi , mulți se dau buni psihologi, doctori în a da sfaturi ideale. Tot timpul am stat și i-am ascultat, dar chiar dacă zâmbesc și mai fac lumea să radă, sufletul meu e praf, aruncat undeva departe, nu m-au ajutat deloc, nu am fost niciodată de acord să-i ascult pe alții. Până la urmă dacă tragi linie nimeni nu îți vrea binele, doar părinții care până la urmă te-au crescut prin mari sacrificii, niște eforturi atât de mari încât tu te întrebi (oare eu le-aș face?) . Astăzi m-am întâlnit cu un prieten bun cu care am început o afacere de-a lungul timpului, și m-a întrebat foarte sincer :

-Ce vrei să demonstrezi lumii? Nu poți schimba lumea, chiar dacă faci atâtea lucruri frumoase pentru ei, multă lume nu merită tot efortul asta pe care-l faci pentru ei, gândește-te bine și ține minte un lucru, Victore, după toate lucrurile frumoase pe care le-ai făcut pentru ei în final te vor urî!

În unele momente chiar tind să cred că așa este, dar mă îndoiesc. Am vrut să fac o lume mai bună, de unul singur, sunt conștient și am fost tot timpul că nu poți face așa lucruri mărețe fără ajutor, în schimb altruismul de care dau dovadă mă va ajuta, voi ajuta lumea până îmi va sta în putință.

Vin și zile negre în viață noastră, eu trăiesc în aceste zile de mult timp, însă speranța că va fi bine mă ajută să trec mai departe, un firicel de speranța să ai, nu contează cât de greu îți este, vin zile când te vei simți singur singurel, vei avea impresia că doar tu ești pe Pământ și că nimeni pe lumea asta nu te merită. În acele momente ai nevoie de SPERANȚA, nu contează cât de greu îți este sau cât de singur te simți, ține-te de acel firicel de speranța că va fi bine!

Trebuie să fim deasupra problemelor, este cel mai important lucru, să încerci să le rezolvi fără să îți faci rău, fără să suferi, de multe ori mă uit în jurul meu și îi văd pe oamenii care m-au ajutat să devin cea ce sunt azi și aș dori să le mulțumesc zilnic…. Luăm fiecare o parte a celuilalt în tot ceea ce facem în viitor pentru a ne reaminti cine suntem de fapt.

Am fost neîndreptațit de mai multe ori, de asta vă scriu , nu caut să promovez bunătatea, sau să vă demonstrez vouă faptul că sunt diferit și cât de bun sunt, vă spun că toate ATU-URILE pe care le am momentan nu mă ajută deloc. Atâta timp cât liniștea sufletească îți lipsește, nu îți va merge bine în absolut nimic. Am văzut pe propria piele de atâtea ori, mă duc cu scârbă la lucru chiar dacă îmi place ceea ce fac, vorbesc cu lumea doar ca să le răspund, aștept să treacă timpul, și NU e bine, v-am scris despre negativism învățați să scapați de el. Asta nu înseamnă că îți rezolvi problema cu “liniștea sufletească” sărind din floare în floare, din păcate toți cunoscuții mei se pare că aleg această modalitate, din păcate pentru mine nu e valabil și nu pot face așa ceva, am nevoie de o perioadă mai lunga de refacere, și decât să stau cu o companie neplăcută lângă mine mai bine mor singur. Pace

 

Don’t ever loose hope, prieteni buni!

Respect,

VicToR

 

One Response to “The Fallen”

  1. Nu-ti pierde curajul! Cei ce nu te-au apreciat o vor face intr-o zi Vic, insa probabil va fi prea tarziu. Vorba ta…Don’t loose hope!!!

    Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>