The End is close…

January 13, 2013
 
 
 
                    Am o stare foarte nasoala de o perioada,catelul meu e pe moarte din pacate,a atins varsta de 15 ani si 6 luni…..Da semne de “i can’t take it anymore”,nustiu cum voi reactiona dar imi vine fug dreq undeva departe.Cel mai bine e sa umplii acel gol lasat cu un alt animal dar tot nu voi reusi,afost totul pt mine, a facut parte din copilarie,adolescenta si mai mult de atat.
            Un caine iti schimba viata intr-un mod deosebit,chiar daca unii nustiu acest lucru pt ca n-au trecut prin asa ceva niciodata,neavand un caine… m-a insotit pretutindeni mai mult de jumatate din viata!
             Incerc sa ii fiu alaturi in aceste momente,mare lucru nu pot schimba pentru ca este batran,este si bolnav,m-am gandit totusi sa il duc sa-l eutanasiez sa-l scap de durere,dar nu ma lasa inima,sa il duc undeva sa stiu ca ma intorc fara el,e foarte greu,adevarul e ca a ajuns intr-o stare destul de delicata.Un veterinar nu va incuraja niciodata eutanasierea dar in cazul lui nu vad alta scapare,nu vreau nici sa il vad suferind in fiecare zi,cade de pe picioare,se loveste de usa,perete….nustiu ce sa fac sa “fie mai bine” .
   Am ajuns sa cred faptul ca uneori oamenii “stiu” sa fie mai “ciini” decit ciinii. Oamenii dau dovada de defecte, si uneori mari. Ciini sunt animale deosebite totusi, cu calitati deosebite, si de aceea sunt atit de apreciati. Adesea poti avea mai multa incredere intr-un ciine decit intr-un om, si de aceea ciini au un loc uneori mai presus decit “fratii”. Poate ca ai intelege daca ai vedea filmul “Hatciko A Dog Story”, un film cu un caine, e inspirat dintr-un caz real.
 
Asta face toata ziua dragul Max.
 
 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>