Rien n’est parfait

October 7, 2016

Nu sunt cel mai bun om, am calcat si eu pe suflete, cine n-a facut-o,sa tratam superficial unii oameni deşi poate ceea mai mare nevoie o aveam noi uneori de acei ingeri pazitori. Nu sunt cel mai frumos om, dar îmi place să cred că sufletul este, ma uit in jur deseori la oamenii pe care i-am cunoscut, la cei care ma apreciaza, oameni importanti…oameni simplii dar cu suflete bogate, ce poate fi mai frumos decat sa vezi faptul ca lumea te iubeste pentru actiunile tale si pentru felul tau “nebunesc” de a fii?
Nu sunt un om fără defecte, dar cine este? am si eu defecte ca orice om, insa foarte important in viata este sa fii OM, sa iti recunosti greselile atunci cand altii nu le vad, sa nu uiti faptul ca cineva te va iubii cu tot cu defectele pe care le ai! Nu am luat cele mai bune decizii in viata insa au fost altii langa mine sa ma ajute cand au fost momentele grele pe sufletul meu.

Ai iubit o data in viata? o vei face si a doua oara, mai greu insa o vei face,iubirea e izbeste cand te astepti mai putin 😛 dragostea  o sa te gaseasca ea cand te astepti mai putin o spun din propie experienta!

in ultimul timp am ales sa fiu mai negativ in gandire, dupa catastrofa traita anul trecut am ajuns sa cred ca nu ma voi mai atasa de nimeni niciodata, nu voi mai iubii niciodata insa m-am inselat amarnic, dar cine nu gandeste negativ? as dorii sa il intalnesc sa il imbratisez atat de tare incat sa ma molipsesc…sa fiu un om Pozitiv si atat! Am dat si sfaturi multe, foarte multe oamenilor care aveau nevoie de ele, pe unii i-am putut ajuta pe unii nu, ofer tot timpul oamenilor ce am mai bun in mine.Cel mai important lucru la caracterul meu este faptul ca plec foarte greu de langa oamenii care ma apreciaza si ma iubesc chiar daca le-am gresit, a ierta e Divin, insa am intalnit si oameni care sunt mai presus de divinitate si nu stiu ierta, ador oamenii care imi spun lucrurile care ii deranjeaza pentru ca doar in acest fel le pot schimba, sa ma indrepte sa fiu pe calea cea buna.Faptul ca ma indragostesc mai greu, nu e legat neaparat doar de “cosmarul trait in trecut”, insa nu pot lasa pe nimeni sa isi bata joc de sufletul meu in care am investit atata bunatate culeasa de la oameni MARI, si cand spun aceste lucruri cine ma cunoaste stie si exact de unde am acest caracter, sunt 3 oameni care au contribuit si ii iubesc enorm. Am avut momente grele, am trecut prin momente grele si vreau sa cred ca nu pot pierde un om care mi-a fost predestinat!   

P.S. :  Iubirea pentru unii este cel mai mare defect, pentru mine este ceea mai mare calitate.

 

fullsizerender

Cu respect, o seara frumoasa Victor

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>