Personne n’est pas parfait

October 7, 2016

     Nu sunt cel mai bun om, am călcat și eu pe suflete dar cine n-a făcut-o? Cine nu i-a tratat superficial pe unii oameni deși uneori poate ceea mai mare nevoie au avut-o tocmai de acei îngeri păzitori?

     Nu sunt cel mai frumos om dar îmi place să cred că sufletul meu este frumos. Mă uit deseori în jur la oamenii pe care i-am cunoscut, la cei care mă apreciază… oameni importanți pentru mine, oameni simpli dar cu suflete bogate. Ce poate fi mai frumos decât să vezi faptul că lumea te iubește pentru acțiunile tale și pentru felul tău „nebunesc” de a fi?

     Nu sunt un om fără defecte dar cine este? Am și eu defecte ca orice om însă foarte important în viață este sa fii OM, să îți recunoști greșelile atunci când alții nu le văd și să nu uiți faptul că cineva te va iubi cu tot cu defectele pe care le ai! Nu am luat cele mai bune decizii în viață însă au fost alții lângă mine să mă ajute când am trecut prin momente grele pentru sufletul meu.

     Ai iubit o dată în viață? O vei face și a doua oară dar o vei face mai greu. Iubirea te izbește când te aștepți mai puțin 😛 O spun din proprie experiență.

     În ultimul timp am ales să fiu mai negativ în gândire. După catastrofa trăită anul trecut, am ajuns să cred că nu mă voi mai atașa de nimeni niciodată și că nu voi mai iubi niciodată însă m-am înșelat amarnic. Dar cine nu gândește negativ? Aș dori să îl întâlnesc și să îl îmbrățișez atât de tare încât să mă molipsesc, să fiu un om POZITIV și atât.

     Am dat și multe, foarte multe sfaturi oamenilor care aveau nevoie de ele; pe unii i-am putut ajuta iar pe alții nu dar ofer mereu oamenilor ce am mai bun în mine. Cel mai important lucru la caracterul meu este faptul că plec foarte greu de lângă oamenii care mă apreciază și mă iubesc chiar dacă le-am greșit. A ierta e divin însă am întâlnit și oameni care sunt mai presus de divinitate și nu știu a ierta. Ador oamenii care îmi spun lucrurile care îi deranjează pentru că doar în acest fel le pot schimba, mă pot îndrepta și pot fi pe calea cea bună. Faptul că mă îndrăgostesc mai greu nu e legat neapărat doar de „coșmarul” trăit în trecut însă nu pot lăsa pe nimeni să își bată joc de sufletul meu în care am investit atâta bunătate culeasă de la oameni MARI (și când spun aceste lucruri cine mă cunoaște știe și exact de unde am acest caracter: sunt trei oameni care au contribuit și îi iubesc enorm). Am trecut prin momente grele și vreau să cred că nu pot pierde un om care mi-a fost predestinat!   

     P.S. Dacă pentru unii iubirea este cel mai mare defect, pentru mine este ceea mai mare calitate.

 

fullsizerender

     O seară frumoasă!

     Cu respect,

     VicToR

Comments are closed.