O Duminică liniștită

October 26, 2014

 

DCIM999GOPRO

 

 

 

După o serie de probleme personale care sincer m-au cam dat peste cap în ultima perioadă, tatăl meu refuză să se vindece după o operație destul de delicată, iar din păcate toate cad pe mine, am trăit niște stări din care nu credeam că voi mai ieși în regulă, singurul lucru care m-a ajutat au fost copiii și sala de dans unde mai uit de probleme cât de cât.

Am ieșit un pic la Bezid astăzi să mai fac și eu puțină mișcare deoarece am crezut că voi înlemni din cauza stresului acumulat. O persoană care m-a sprijinit foarte mult în ultima perioadă, Dm Tavi, o persoană cu care poți discuta orice, un om care îți poate da niște sfaturi pe care mulți nu le cunosc. Simțeam nevoia să vorbesc cu cineva, pentru că vorba aia…toată lumea te pupă în fund când au un interes, te sună, te caută, îți cer ajutorul, dar tu când ai probleme destul de serioase nici măcar nu îți mai răspund la telefon. Dar am început să mă obișnuiesc cu lucrul ăsta.
M-au sunat azi unele persoane cu care n-am mai discutat de foarte mult timp, am rămas uimit doar ca să-mi spună faptul că sunt prea bun cu lumea, și lucrul acesta să îl schimb cât mai repede pentru că voi avea de suferit mult din această cauza, oameni care au aflat de greutatea pe care o car în momentul de față în spate. Însă, până la urmă toate trec și sper că vor trece cu bine! Țin să precizez faptul că oricât de bun aș fi, oricât de înțelegător aș fi, oricât de altruist aș fi cu lumea, un deștept se va găsi întotdeauna să-ți “răstoarne barca”.

Lupți pentru prieteni, faci eforturi, îi pui pe ei pe primul plan și faci cea mai mare greșeală! Bagă la cap!

Singurul lucru care în momentul de față mă ajută și mă face să trec peste este viata profesională care mi s-a dezvoltat foarte bine în ultimul timp, dar fără cineva lângă tine până la urmă tot în zadar este, credeti-ma!   Totuși, cel mai de preț lucru pentru mine în momentul de față sunt acești copilași pe care îi învăț să danseze, și care vor crește lângă o persoană care va scoate din ei tot ce au ei mai bun, și nu în ultimul rând îi voi îndruma pe drumul cel bun, să scot niște caractere frumoase.

În curând mă voi ocupa și de un caz grav al unui copilaș care are nevoie de operație în Germania, voi strânge niște bănuți ca să-l pot ajuta, sunt foarte curios câtă lume va participa la această acțiune, câți vor renunță la un pachet de țigări să poată dona măcar 10 lei din averea lor, atunci voi vedea persoanele cu caracter și voi putea face diferența între mizerii și oameni.

La secțiunea filmări am postat ceva frumos, plimbare cu barca și peisajele superbe de la Bezid, un loc în care merg și revin mereu cu mare plăcere , un loc de basm si unde am onoarea să fiu lângă un om minunat, domnul Patrascu Octavian!

 

 

 

Cu Respecte,

VicToR

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>