O duminică liniștită

October 26, 2014

 

DCIM999GOPRO

 

     După o serie de probleme personale care sincer m-au cam dat peste cap în ultima perioadă și care cad toate pe mine, din păcate – tatăl meu refuză să se vindece după o operație destul de delicată – am trăit niște stări din care nu credeam că voi mai ieși în regulă. Singurul lucru care m-a ajutat au fost copiii și sala de dans unde mai uit de probleme cât de cât.

     Am ieșit un pic la Bezid astăzi să mai fac puțină mișcare deoarece am crezut că voi înlemni din cauza stresului acumulat. Persoana care m-a sprijinit foarte mult în ultima perioadă este dl. Tavi – o persoană cu care poți discuta orice, un om care îți poate da niște sfaturi pe care mulți nu le cunosc. Simțeam nevoia să vorbesc cu cineva, pentru că știți cum e… toți te pupă în fund când au un interes, te sună, te caută și îți cer ajutorul dar când ai tu probleme destul de serioase nici măcar nu îți mai răspund la telefon. Dar am început să mă obișnuiesc cu lucrul ăsta.
    Am rămas uimit azi când m-au sunat unele persoane care au aflat de greutatea pe care o car în spate în momentul de față  și cu care n-am mai discutat de foarte mult timp doar ca să-mi spună că sunt prea bun cu lumea și că ar trebui să schimb lucrul acesta cât mai repede pentru că voi altfel avea de suferit mult din această cauză. Însă până la urmă toate trec și sper că vor trece cu bine! Țin să precizez faptul că oricât de bun, de înțelegător și de altruist ai fi cu lumea, un deștept se va găsi întotdeauna să-ți „răstoarne barca”. Lupți pentru prieteni, faci eforturi, îi pui pe ei pe primul plan și faci cea mai mare greșeală. Bagă la cap!

     Singurul lucru care în momentul de față mă ajută și mă face să trec peste greu este viața profesională care mi s-a dezvoltat foarte bine în ultimul timp. Dar fără cineva lângă tine tot în zadar este, credeți-mă! Totuși, cel mai de preț lucru pentru mine în momentul de față este reprezentat de acești copilași pe care îi învăț să danseze și care vor crește lângă o persoană care îi va îndruma pe drumul cel bun și va încerca să le insufle caractere frumoase.

     În curând mă voi ocupa și de un caz grav al unui copilaș care are nevoie de o operație în Germania. Voi strânge niște bănuți ca să-l pot ajuta și sunt foarte curios câtă lume va participa la această acțiune, câți vor renunța la un pachet de țigări ca să poată dona măcar 10 lei din averea lor. Atunci voi vedea persoanele cu caracter și voi putea face diferența între mizerii și oameni.

     La secțiunea Filmări am postat ceva frumos: o plimbare cu barca și peisajele superbe de la Bezid, un loc în care revin mereu cu mare plăcere, un loc de basm unde am onoarea să mă bucur de compania unui om minunat, domnul Octavian Pătrașcu!

 

     Cu respect,

     VicToR

 

Comments are closed.