Gesturi drăguțe pentru persoana iubită

October 13, 2016

     Aici ar trebui să mă adresez persoanelor de sex masculin care au uitat să fie romantici, care au uitat să deschidă o portieră la mașină pentru o persoană de sex frumos însă sper să vă ajute să faceți măcar o dată una dintre ideile pe care vi le ofer „pe tavă”.

     Cu toții știm faptul că dacă persoana iubită e supărată sau tristă, în mod normal ai face tot posibilul să o ajuți și să-i schimbi această stare. Asta dacă ești om și nu te doare „în dos” să faci ceva să repari greșeala pe care poate chiar tu ai făcut-o.

          – dacă mai ții minte – în mod normal ar trebui să știi – data în care v-ați văzut prima dată. În fiecare zi din luna respectivă cumpără-i un trandafir sau un buchet de trandafiri. Important este gestul, crede-mă că funcționează. Doar să merite. Am pățit să fiu batjocorit însă greșeala este a noastră pentru că ar fi cazul să ne dăm seama dacă o persoană merită efortul sau nu.

          – dacă este lângă tine și ai supărat-o, o pui frumos să aleagă un număr de la 1 la 10 sau de la 1 la 20 și după ce alege o răsplătești cu numărul ales în SĂRUTURI!

          -cumpără-i un cadou micuț, ceva care să semnifice o perioadă din relația voastră (sau ceva semnificativ) sau scrie-i un bilețel cu „Bună dimineața!” (sau un mesaj cu orice preferi tu) și pune-l undeva la vedere să îl găsească când se trezește!

          – cumpără-i un trandafir, apoi rupe-i petalele și pune-le frumos într-un plic de dimensiuni medii alături de un mesaj drăguț care să o facă să zâmbească. După toate astea te duci, te dai drept angajat la RDS la interfon sunând la un număr oarecare și pui plicul în cutia poștală a persoanei iubite (normal!  :)))

          – scrie-i un bilet cu un mesaj drăguț, pune-l într-un plic și ascunde-l în poșeta ei astfel încât să îl găsească când ajunge acasă. (Bilețel de dragoste, boule, nu biletul de autobuz! :)))

          – prepară-i cu mâna ta ceva de mâncare! Eu am făcut șnițele și mi-au ieșit chiar bune! :)) După ce ai terminat preparatul, asigură-te că ai făcut ceva comestibil și du-il  frumos la locul de muncă. Crede-mă, se va bucura mult.

          – o chemi la tine într-o seară și vă apucați frumos să faceți clătite împreună 😀

          – cere-i să îți dezvăluie o fantezie de-a sa pe care încă nu a împărtășit-o nimănui și încearcă să i-o îndeplinești. Ai putea rămâne gură-cască, crede-mă! :))) Uimit chiar. =))

          – nu lăsa nicio zi să treacă fără a-i spune „Te iubesc!” (dar cred că nu mai era cazul să te ajut cu așa ceva, măcar atât să vină de la tine :)))

          – puneți-vă ambii în fund în pat, față-n față, și amintiți-vă clipele frumoase petrecute împreună, acele momente când ați râs foarte mult dintr-un anumit lucru, de exemplu o întâmplare frumoasă din relația voastră.

sunt-fericit

     Mai am multe idei însă pe cele originale le țin pentru mine… am de făcut un om fericit!

     Vă pup! O seară frumoasă!

     Săptămâna viitoare vă mai scriu încă 10 😀 Și aștept să îmi scrieți dacă ați făcut ceva din cele menționate mai sus. Și nu uitați să aveți grijă de persoanele care țin cu adevărat la voi pentru că știm cu toții cât de greu este să găsești OAMENI în ziua de azi!

 

     Respecte multe de la VicToR!

Comments are closed.