Friends are born! not made!

February 18, 2011


                           Prietenii adevarati nu mai exista? de mult timp,s-au pierdut odata cu trecerea timpului zic unii…prietenii din ziua de azi sunt aia care stau langa tine doar pt ca tu le poti fii de folos…eu am trecut prin asta iar acum nu mai am incredere in nimeni…
                           Nu zic ca nu exista pentru ca eu am si ma bucur de ei,sincer ii numar pe degete dar stiu ca sunt acolo ,si daca am o problema ma vor ajuta indiferent de situatie!traim cu frica,ii vom pierde vreodata? nustiu si nici nu vreau sa cred asa ceva,eu tin foarte mult la prietenii mei,dar la cei adevarati numai zic,v-am mai explicat cum sunt ca si prieten,poate avea omul incredere in mine,ii pot fi loial,pana intr-un anumit punct,sa nu ma minta sau sa ma vorbeasca.De asta trebe sa fim atenti ce prieteni ne facem,sunt putin aceia care se mai gandesc si la ceilalti sa le o mana de ajutor,sa ii asculte cand au o problema,nu doar sa profite si atat.
Din cate observ prieteniile numai tin,foarte multi devin orgoliosi,si prietenii adevarati vor fi doar cei in care ai increderea cea mai mare ca de exemplu:mama ta,verisoara,iubitul/a .
Prietenii adevarati exista, dar trebuie sa sti sa ii selectezi, sa ti-i apropii. E adevarat ca exista vorba aia “fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur”, dar totusi nu e o regula. Poti sa ai 10 “prieteni”, insa al 11-lea chiar sa-ti fie prieten adevarat. Eu nu as generaliza si nu trebuie sa renunti sa speri ca exista prieteni adevarati doar pentru ca pana acum multi te-au dezamagit. E ca in dragoste, daca esti inselat de prea multe ori, nu trebuie sa incetezi sa crezi in iubire. Asa e si cu prietenii, trebuie doar sa ii cauti si sa ii selectezi cu mare atentie.

Aveti grija cum va alegeti prietenii! Va pup si va respect VicToR

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>