“Fii schimbarea pe care vrei sä o vezi în lume.”

August 14, 2012
 
 

 

Probabil că vrei să salvezi lumea. ,iţi spun sincer, că tot pentru tine o faci. Vrei un Pământ unde vrei ca lumea să fie de treabă şi să aibă empatie.,vrei ca lumea din jurul tău să nu mai sufere,de fapt vrei asta în primul rând pentru tine.,suntem egoişti din fire, asta nu înseamnă că nu putem să facem lucruri şi pentru ceilalţi, dar în primul rând le facem pentru noi.
Noi vrem să trăim într-o lume mai bună.,noi vrem să prospere ceilalţi din jurul nostru, pentru ca şi noi să prosperăm, noi vrem ca şi clienţii noştri să prospere ca să facem şi noi mai mulţi bani.
Înveţi pentru tine.,nu pentru facultate, nu pentru mama, nu pentru Ministrul Educaţie, înveţi pentru tine, chiar dacă nu înveţi ceea ce trebuie.
Nu te opreşte nimeni să renunţi la facultate (nu-ţi recomand). Nu te opreşte nimeni să înveţi ceea ce îţi place. E adevărat trebuie să fi abil, să vezi cum le împaci, plăcutul cu facultatea. Cu puţină minte şi noroc o să nimereşti o facultate pe care să o urmezi cu plăcere.
Totul depinde de tine, chiar dacă nu pare. Dacă stai pe loc aşteptând ca totul să vină la tine, probabil nu vei face nimic. Dacă vei face tu tot posibilul să reuşeşti, probabil vei reuşi.

 Cu cat oferi mai mult primesti mai mult?

De obicei e cam rar,te astepti sa primesti bine,faci bine normal e sa fi rasplatit cu aceasi moneda dar oare e asa?
Nu am crezut la început.,nu am crezut nici când a trecut un an şi jumătate în care am oferit şi nu mi s-au întors prea multe.,m-am înşelat.,foarte multe din lucrurile pe care le-am primit, nu le-am conştientizat.
Am primit mai mult decât mă aşteptam şi primesc în continuare.,primesc afecţiune, prietenie, sprijin, suport moral şi multe altele.,primesc ceea ce îmi doream şi mai mult decât doream să primesc.
Oferă sfaturi gratuite, ascultă oamenii mai mult decât le vorbeşti, ajută-i când au nevoie, chiar dacă nu te pot răsplăti atunci, ei îţi vor întoarce la un moment dat înzecit.
Nu toţi trebuie să îţi ofere ceva înapoi. Nu este o regulă de reciprocitate. Ce ţi se întoarce este cu mult mai puternic decât ceea ce ai oferit.
Învaţă să oferi mai mult decât primeşti. Te vei simţi la un moment dat compleşit. Rezistă! Va merita cu adevărat.
Un om care te va rasplati cu aceasi moneda stie ce inseamna greul,nu e tot una ca il ajuti pe un om care a trecut prin saracie,sau pe unul umflat de bani de la o varsta frageda,analfabet etc,fii sigur de faptul ca acel om care a trecut prin greutati stie ce inseamna o “mana dreapta” ,un ajutor.

Pacat ca uneori nu stim sa apreciem persoanele speciale din viata noastra….si afisam un comportament total neadecvat fata de ele.Pacat ca tratam cu indiferenta pe cei care ar trebui sa ii pastram aproape…pentru ca acele persoane sunt greu de gasit si nu oricine are ocazia sa le intalneasca. 
 
Cu Respect Victor   (written by Victor & Daniela ST’)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>