Dragostea pentru mine…

October 17, 2011
 

        E adevărat: atunci când iubești ești cel mai fericit om din lume dar tot ce e frumos se termină la un moment dat. Cel mai trist lucru e să suferi din dragoste.

     A iubi înseamnă să te iubești pe tine în primul rând. Iubești ceea ce ești tu în celălalt! Eu zic că sunt multe persoane care habar nu au ce înseamnă dragostea! Se amăgesc cu un sentiment despre care ei cred că este dragoste adevărată dar nu e așa! Pentru mine, a iubi cu adevărat înseamnă să fii fericit chiar și atunci când persoana pe care o iubești te supără. Dragostea mă face sa visez, să uit de mine și de tot ce mă înconjoară, să zbor cu aripi de înger dincolo de absolut. Îmi crează o lume aparte.

     Personal nu pot să dau o definiție concretă pentru dragoste dar o simt și îmi ajunge. Știu însă că e o prostie să spui că fără persoana iubită nu ai putea trăi. Nu e așa în 99,(9)% din cazuri. Asta se poate înțelege foarte bine dacă gândești atât cu inima cât și cu creierul. Dragostea adevarată există, asta e sigur, și e minunată, ține de fabulos! Când ești cu persoana iubită, cea pe care ai căutat-o atâta timp, ai impresia ca nu aparțineți de acest Pămant, e ceva ceresc, perfect, ceva ce ai vrea să fie veșnic.

     Sunt în al nouălea cer, începe să nu-mi mai pese de alte fete, nu le mai văd pur și simplu doar pentru că o am pe ea și sunt atât de liniștit… Simt o siguranță enormă încât nu mai am nevoie de nimic. Dacă țin bine minte, acesta a fost un motiv de despărțire în viața mea: nu mai dădeam doi lei pe nicio fată și acest lucru o deranja. O iubeam atât de mult dar nu știu ce gândea ea pe vremurile alea… Mă rog, omul cât trăiește învață și tot prost moare dar măcar își construiește caracterul dacă e cu capul pe umeri. Dacă nu, moare cretin.

     Dragostea este adevarată oricum! A iubi înseamnă să simți fluturașii aceia în stomac atunci când vorbești despre el/ea, atunci când îl/o vezi, atunci când îl/o ai în preajmă, atunci când somnul nu te cuprinde pentru că el/ea nu ți-a spus „Noapte bună!”, atunci când depărtarea de el/ea taie ca un cuțit în sufletul tău când zilele trec și telefonul nu sună…

 

     Respect

     VicToR 

 

Comments are closed.