Dragostea pentru mine….

October 17, 2011
E adevarat,atunci cand iubesti esti cel mai fericit om din lume,dar tot ce e frumos pana la urma se termina cateodata,cel mai trist lucru e sa suferi din dragoste.
A iubi inseamna sa te iubesti pe tine in primul rand. Iubesti ceea ce esti tu in celalalt!
Eu zic ca sunt multe persoane care habar nu au ce inseamna dragostea!!Se amagesc cu un sentiment care ei cred ca este dragoste adevarata dar nu e asa!Pentru mine a iubi cu adevarat inseaman sa fii fericit chiar si atunci cand persoana pe care o iubesti te supara.Dragostea ma face sa visezi sa uit de mine si de tot ce ma inconjoara,sa zbor cu aripi de inger dincolo de absolut;imi creaza o lume aparte.
Eu personal nu pot sa dau o definitie concreta pt. “dragoste” dar.. o simt si imi ajunge. Stiu, insa, ca e o prostie sa spui ca fara “el/ea” nu ai putea trai. Nu e asa [in 99,(9) % din cazuri]. Asta se poate intelege foarte bine daca gandesti atat cu inima cat si cu creierul.. Oricum dragostea adevarata exista, asta e sigur, si e minunata, tine de fabulos, cand esti cu persoana iubita, pe care ai cautat-o atata timp ai impresia ca nu apartineti de pamant,e ceva..ceresc,perfect,ai vrea sa fie vesnic.
Sunt in al 9-lea cer,incepe sa nu-mi mai pese de alte fete,nu l-e mai vad pur si simplu devin indiferent cand l-e vad,doar pentru ca o am pe ea,si sunt atat de linistit,simt o siguranta enorma incat numai am nevoie de nimic.Daca tin bine minte acesta a fost un motiv de despartire in viata mea,numai dadeam 2 lei pe nici o fata si acest lucru o deranja :)) dar nu vad care e problema,o iubeam atat de mult dar nustiu ce gandea ea pe vremurile alea,ma rog,omul cat traieste invata si tot prost moare,dar macar isi face caracterul daca e cu capu pe umeri daca nu moare cretin.
Dragostea este adevarata oricum!A iubi insemna sa simti fluturasii aceia in stomac:atunci cand vorbesti despre El/Ea, atunci cand il vezi,atunci cand il ai in preajma…atunci cand somnul nu te cuprinde ca El/Eanu ti-a spus “noapte buna”,atunci cand departarea de el taie ca un cutit in sufletul tau, atunci cand zilele trec si telefonul nu suna… Respect from VicToR 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>