De ce înşală lumea?

January 11, 2011

O relatie între doi oameni nu înseamna întotdeauna numai lucruri frumoase, de altfel, daca ar fi asa, nu am mai sti sa pretuim iubirea.In cele mai multe cazuri lumea cred ca ajunge la situatia de genu din plictiseala,sau apare monotonia asta intre cupluri care sa fiu sincer e din lipsa de comincare,alta solutie eu nu vad….La inceput e dragoste, apoi devine o obisnuinta necesra-daca nu stii sa pastrezi asta ajungi la monotonie…apoi apare compromisul , plictiseala, disperarea …si cauti pe altcineva.Asa e la majoritatea persoanelor in proportie de 70% zic eu.
Mai stii cum e :))) 2 persoane , sunt impreuna, se plac, se iubesc, petrec timp impreuna, si la un moment dat nu mai am despre ce sa vorbeasca, si atunci el o cere in casatorie…. iar incepand din acel moment vor avea mereu despre ce sa vorbeasca.
In zilele noastre vezi cum e,relatii de o saptamana,o luna,3 maxim si gata,chestiile astea ma dispera la culme pe mine adica nu-i inteleg,poate nu sunt eu genu respectiv,dar pur si simplu se distreaza din asta :)) baietii se maturizeaza mai greu ca fetele asta o stim cu totii,dar cand se vor trezi din prostie multe inimi vor fi frante chiar daca lor nu l-e pasa si ajung sa zica vorbe de genu: “si ce plm,m-am distrat,viata e scurta”.E scurta daca ti-o faci tu in felul asta crede-ma,intotdeauna trebe sa te desparti de persoana iubita intr-un mod placut,MACAR INCEARCA SI DA TOT CE POTI ,pentru ca nustii cand vei mai vb cu ea,sau daca vei mai vorbi.

Stiti cum e,un cuplu despartit sunt certati rau de tot,nu isi mai vorbesc deloc si de asta unele fete evita sa stea cu baietii cu care se inteleg prea bine sau pe care ii considera vezi doamne cei mai de treaba oameni de pe pamant,atunci ce sa inteleg cu acel baiat cu care a avut o relatie de ce a stat? a gasit ceva deosebit in el? poate ma ajutati voi sa inteleg.

O prietena imi spuneau faptul ca , in ziua de azi nu mai exista iubire,toti barbatii se gandesc doar la sex,cand vad o femeie o analizeaza,isi creaza in minte o fantezie sexuala cu ea automat,ca numai exista sentimente! Uneori tind sa ii dau dreptate dar nu trebe sa ii bagam pe toti in aceasi oala de ratati,eu de exemplu sunt o persoana foarte sentimentala am mai zis chestia asta,si n-as insela pentru nimic in lume,ii spui frumos prietenei faptul ca numai simti mare lucru pentru ea,(Slava Domnului n-am ajuns la asa ceva si nici nu imi voi dori vreodata)incerci sa o iei cu frumosul daca chiar ai ajuns in stadiul asta.Am un caracter care daruieste foarte mult,pun foarte mult suflet intr-o relatie pe de alta parte am facut foarte multe cadouri frumoase in relatii si nu numai ,copiilor nevoiasi,orfani.Nu se compara cu nimic pe lumea asta sa vezi un copil bucuros dintr-o mica atentie de a ta,sa faci un om fericit/bucuros chiar daca tu nu esti e un lucru mare si ve-ti afla si voi daca va dati silinta mai mult in viata asta.Cadourile in relatii au si ele partea neagra sa ii zic asa,daca ii faci prea multe cadouri persoanei iubite nu e bine,ajunge sa creada faptul ca vrei sa ii cumperi iubirea,dar n-am avut in viata mea asemenea ganduri,pur si simplu ma simt bine sa ofer cat de mult pot,si oricum nu am eu posibilitatea financiara cum o au alti “Meseriasi/ipocriti cu BMW-uri,sau alte chestii de genu” cine ma cunoaste nu se pune problema sa gandeasca negativ asupra mea. Si pana la urma “Daca consideri ca ai prea mult,si poti darui din inima,de ce sa nu o faci?” multi tin pentru ei,EU NU O FAC!
Problema la mine e prea multa bunatate (lasand modestia oleaca) ,pur si simplu asta simt ,sunt prea bun la suflet,pun foarte mult suflet mai ales daca imi place fata atat de mult si ajung sa isi bata joc de bunatatea mea,dar probabil e o chestie de timp pana voi primi si eu ce merit cu adevarat.

Nimeni nu scapa nepedepsit, isi vor primi ei portia.
Va Pup Victor

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>