Chiar trebuia omorat?

October 13, 2016

                                       În primul rând este ilegal ce au făcut. E o crimă omori un ursuleţ care nu reprezintă un pericol, care nu a atacat şi nu a făcut rău la nimeni. Au alergat trei ore după el, timp încare acest urs nu a manifestat nicio formă de agresivitate. Umblu mult în natură şi ştiu faptul pădurarii au aşa zise zone unde hrănesc aceste animale sălbatice, administrarea unui fond de vânătoare nu e un lucru simplu, pe timp de iarnă. Animalele găsesc greu de mâncare şi au nevoie de ajutor, din această cauza ele au tendinţa coboare din pădure în căutarea hranei, mai ales în Braşov unde tomberoanele sunt “Selgros-ul” ursiilor . Sunetele de drujba…si pe mine m-ar deranja sincer 🙂

UPDATE: Am vorbit cu un prieten care este vanator si mi-a explicat faptul ca AUTORIZATIA poate sa ajunga pana la  10.000 euro sa impusti un URS la o partida de vanatoare! De asta sunt atat de multi, sunt mai mult ocrotiti, noroc cu taxa asta mare, daca era 1000 euro, nu mai avea cine sa coboare in oras… :))

Am văzut mai multe exemple din străinătate, cazuri similare când urşii au coborât în oraşe, lumea nu s-a panicat, nu au făcut circ, a fost tranchilizat cu succes (adormit) şi dusî napoi în mediul sau natural adică în pădure fără fie rănit sau OMORÂT cum au procedat acest tâmpiţi. Dacă cineva era atacat, ce? Era vină ursului? Animalul e fiinţă cea mai pură de pe pământ. nu omoară decât dacă este atacat sau dacă trebuie mănânce, numai oamenii, cea mai scârboasă naţie omoară de plăcere. cine suntem noi hotărâm suntem superiori animalelor? toate fiinţe, inclusiv oamenii fac parte din regnul animal. ne place nouă ne considerăm superiori, dar e clar nu suntem. iar acţiunile din filmuleţul asta dovedesc exact asta.Era imens…. Acest urs era mai mare decât GodZillaDacă-i aruncau o plasa în cap sau o pătură, îl prindeau şi îl duceau în pădure. Părerea mea sinceră, autorităţilecare ar fi trebuit fie un exemplu, au făcut tam tam, au speriat acest animăluţ, au urlat tâmpiţii în loc îşi folosească creierul şi acţioneze oamenii, spirit civic? vezi de treaba! Omorâm tot ce mişcă, dacă greşim cumva? aruncăm dracu la gunoi, noi nu reparăm nimic!
Ai omorât un pui de urs , care a coborât dintr-o pădure care defapt nu mai e pădure, totul se taie, se vinde ţară bucată cu bucată, habitatul animalului sălbatic nu mai există şi este distrus pe zi ce trece, animalul a coborât pentru a găsi un gunoi din care se infructe, puţină hrană care pe zi ce trece este tot mai puţină din cauza rahatului românesc numit OM.

Am lăcrimat când am văzut faptul această vietate încerca evadeze pe un zid, speriat de “nişte incompetenţi” nu mai vreau jignesc pe nimeni pentru nu lasă bunul simt,însă era de ajuns un tranchilizant.

În ţara asta ce ne deranjează trebuie îndepărtat, omorât chiar….halal naţie jegoasă am ajuns, uneori îmi este silă de românii care trăiesc în această ţară, păcat…e prea frumoasă pentru noi.

Cam asta face poporul roman, guvernul cu padurea tarii :

14666117_1175039282568380_4404800693380655831_n

 

14666302_10154067864426242_6914962948212159934_n

Ne mai putem numii oameni? Vede tot globul cum ne comportăm…mă doare, şi mi-e greu să schimb lumea de unul singur, însă acţiunile noastre personale făcute naturii şi persoanelor dragi ne definesc că si oameni!

Seară frumoasă…Cu Respect Victor

One Response to “Chiar trebuia omorat?”

  1. Anonymus

    Sunt curios de rezultatul anchetei. Mie mi se pare straniu sa fii ajuns un urs in oras asa … de nicaieri.

    Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>