Cel mai bun prieten al omului!

May 6, 2011

Am si eu un catel pe nume Max, saracu implineste 13 ani pe 26 iulie, daca nu ma insel,am crescut cu el,face parte din viata mea si nu-l pot da pe absolut nimic oricat de pretios ar fi.
Loialitatea si dragostea neconditionata pot face viata stapanilor mult mai frumoasa, indiferent cat de sedentari ar fi. Cine ar putea sa reziste entuziasmului unui caine care da din coada, se agita si te roaga sa-l scoti la plimbare? Oricat de singur te-ai simti, un caine iti va inveseli mereu ziua, iar cand pe langa iubirea care ti-o ofera sunt capabili sa te protejeaze chiar cu pretul vietii lor. Spre deosebire de pisici, cainii nu-si uita stapanii si par a trai pentru a ajuta oamenii.Imi amintesc zilele cand veneam acasa suparat din cauza “oamenilor” si plangeam in camera mea,de multe ori acest suflet enorm venea si statea langa mine,parca incerca sa-mi explice ca va fi bine sa numai plang,e o chestie pe care nu o poti simti,altruismul unui caine de a bucura pe toata lumea e “criminala”.
I n multe cazuri, poti sa scapi de sentimentul de singuratate, daca ai un caine alaturi. Cu toate acestea, nu poti sa ceri prea multe si sa nu dai nimic in schimb. Un caine inseamna si responsabilitate, asa ca, pe langa faptul ca trebuie sa il speli, sa il plimbi, sa ai grija de sanatatea lui, sa-i oferi un culcus confortabil, trebuie sa ii si arati ca il iubesti. Ti-o va intoarce inzecit.
Nici nu vreau sa ma gandesc la momentele cand nu-l voi mai avea,o parte din mine va muri 100% si nu il voi mai putea inlocui niciodata,este un caine cu o personalitate primita din familie,foarte linistit,iubitor nu se poate compara cu absolut nimic din lumea asta va asigur !
De incheiere va sfatuiesc sa ma cumparati un catel daca sunteti siguri pe voi ca il puteti creste,sa il duceti afara,sa aveti grija mare de el,ai nevoie de timp pentru a avea si de a te bucura de un caine,va veti atasa Dumnezeieste de el.
          Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Va Pup si va respect VicToR

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>