Better days will come…

January 23, 2014
 
moon8

 

 

M-am gandit foarte mult de la o vreme la lucrurile frumoase pe care poti sa le faci persoanei la care tii atat de mult.Marea intrebare este daca merita sa te dedici de la inceput in totalitate sau nu? vei suferi sau vei fi fericit? chestia asta doar Dumnezeu o stie dar daca nu risti in viata nu vei avea de castigat! Eu tot timpul am fost de parere ca merita sa faci multe surprize frumoase, dar trebe sa fii convins 100% cum ca acea persoana merita efortul tau. Nu prea m-am inselat niciodata in legatura cu asta, mai mult ma deranjeaza faptul ca naivitatea la unii e mai presus de toate.Mi-a placut tot timpul sa ajut copii necajiti,sa fac lucruri deosebite care ma faceau sa zambesc,probabil mai mult decat o faceau prietenii,un act de caritate e binevenit in viata oricum,va schimba putin,incercati sa ajutati niste oameni saraci o sa va prinda bine!
Probabil multa lume m-a vazut mai orgolios din cauza trecutului meu dar asta pana sa ma cunoasca personal si sa-si dea seama cu adevarat de caracterul meu,bineinteles s-au inselat si le-am demonstrat faptul ca aparentele inseala si de multe ori se intampla sa va aflati in momentul in care trebuie sa demonstrati celor din jur ca  “Nu e cea ce pare”, si daca vor sa va cunoasca sa apeleze direct, sa nu va lasati influentati niciodata de nimeni, luati deciziile voi! Nu voi lasa niciodata pe nimeni sa ma schimbe doar daca o va face in bine pentru ca toti avem defecte vorba aia, si daca noi nu le vedem macar sa ne lasam ajutati. Singurul lucru pe care mi l-am dorit tot timpu a fost sa incerc sa nu dezamagesc pe nimeni, si sa fac lumea fericita,sa vad lumea fericita din gesturile mele, simteam uneori faptul ca pot schimba lumea in bine, sa fac lumea sa priveasca altfel lucrurile.Mi-am ajutat prietenii tot timpul, n-a fost unul care sa ma sune noaptea tarziu si sa nu-i sar in ajutor, uneori eram fericit doar prin simplu fapt ca ii vedeam pe altii ca sunt asa.Tot timpu am sperat ca voi fi si eu fericit intr-un final, ma bazam pe faptul ca daca stiu sa astept voi primi si eu pana intr-un final ce mi se cuvine, cineva care sa ma aprecieze la maxim, a venit si vremea asta, dar nu cum imi doream eu …

Atunci cand iubesti o persoana,o accepti cu defectele si calitatile ei,o sustii din toate punctele,
iti doresti sa fie fericita, dar sentimentul trebuie sa fie reciproc bineinteles. Trebe sa ne apreciem mai mult unii pe altii, in viata mai trebe sa invatam sa si iertam nu doar sa ne acuzam intre noi pt niste fapte minore facute la stres,nervi sau alte.Tot timpul mi-am dorit sa imi vad prietenii fericiti,si am oferit mult cateodata chiar si din putinul pe care l-am avut, nu poate nega nimeni acest lucru, de cele mai multe ori pana si partea mea am oferit’o acelei persoane drage.
Unele lucruri nu le pot intelege sincer,sa doresti sa faci atata bine in lumea asta de rahat, cand vezi ca e plin de hiene care incearca sa te traga in jos si nu reusesc, uneori e bine pentru ca iti dai seama ca esti prea important pentru ei si vorba aia “Pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata” . In primul rand invidia provine din fustrare,invidiosii sunt de fapt neputinciosi si nemultumiti de propria lor situatie, nu isi pot vedea calitatile si nu isi pot accepta defectele.Eu va sfatuiesc sincer daca cumva simtiti aceasta stare la persoanele cu care intrati zilnic in contact sa le evitati.Am facut multe in vietisoara mea desi am doar 24′ , de asta ii roade pe multi realizarile mele, dar poti lua invidia asta si ca pe un lucru bun, te poti ridica mai mult prin acesi indivizi, uneori te motiveaza mai mult cand isi fac “ritualul” , nu voi mai pune totul in balanta, daca e bine daca e rau…daca e frumos, daca e urat…voi lasa incet incet trairile sa-mi inunde sufletul ponosit de norme sociale…nu voi mai judeca, nu voi mai cere, voi ierta.
Un lucru care ma deranjeaza enorm este cand cineva ma vede altfel decat ar trebui, si lupt pana la final sa-mi dovedesc inocenta, sau sa ii arat faptul ca se inseala persoana respectiva.Tot timpu am reusit datorita prietenilor care mi-au fost alaturi, renuntati foarte usor la unele lucruri in viata care va pot fi decisive uneori.
Chiar as dori la un momentdat sa fac un sondaj de opinie sa vad cata lume ma apreciaza pentru ce le-am facut, sau daca i-am dezamagit vreodata cu ceva, n-a fost nimic intentionat.Nu ma voi supara nici daca voi primi critici pentru ca le accept oricare ar fi ele, sunt binevenite.

Aveti grija de voi! 
Cu Respect VicToR
                        

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>