Be Good

November 25, 2016

In ultimii ani mi-am facut obiceiul de a scrie zilnic macar 2-3 lucruri pentru care sunt recunoscator , uneori simt nevoia sa vorbesc cuiva, sa ma simta aproape, am ales sa vorbesc despre aceste lucruri sa va deschideti putin imaginatia si sa vedeti lucrurile putin altfel.

Asadar, sunt recunoscator pentru ca…

Odata cel putin de cand ne nastem suntem cei mai buni si va explic si de ce :)) din acele milioane de spermatozoizi sa castige doar unul, eu consider ca este un miracol, dar totodata e o dovada a faptului ca esti cel mai bun si merita sa aprecizi faptul ca esti in viata, ramane sa dovedesti vietii ca meriti acest titlu de campion, so do not give up on your dreams or people! Fii recunoscator faptului ca esti sanatos, nu iei pastile, nu te viziteaza medicii, esti sanatos atat fizic cat si psihic! Inca ii explic unei persoane foarte drage mie faptul ca trebe sa iti ajuti parintii chiar daca sunt complicati uneori, nu uita! Ei ne-au invatat lucruri esentiale in viata pe care sincer cand mi le amintesc zambesc ca un copil: sa nu plescai cand mananci, sa nu ma scobesc in nas, sa nu scuip pe strada, sa spun “te rog” cand am nevoie de ceva si sa multumesc atunci cand mi se ofera!

Am fost crescut de bunicul meu, fapt pentru care ma simt foarte norocos, am castigat un caracter demn de un gentleman, sa deschid portiera unei femei chiar daca e o chestie demodata, sa o sarut pe frunte sa o scap de gandurile negative. Tot odata fii recunoscator pentru lucrurile marunte pe care le detii in viata, pentru ca de cele mai multe ori lucrurile marunte fac diferenta, incearca sa gandesti pozitiv tot timpul, ai suficiente resurse pentru a-ti indeplini visele, prieteni, parinti tot! Placerea mea a fost sa ajut lumea tot timpul cand mi s-a cerut ajutorul, nu m-am dat laoparte din fata nimanui, n-am spus niciodata in viata “nu te ajut, nu am timp, nu pot acum” , Daca iti doresti cu adevarat sa faci lucruri bune, iti faci timp pentru ele! Ajuta si vei fii ajutat! Fii recunoscator pentru fiecare dimineata in care te trezesti, pentru faptul ca ai colegi simpatici, cunosti o multime de lume, fii ambitios, alege sa nu renunti atunci cand e greu!

Am fost si sunt o persoana modesta si foarte sociabila, bineinteles exista o limita in toate :)) faptul ca pot comunica usor cu oricine nu inseamna ca accept orice fel de persoane in viata mea, sunt foarte loial cand vine vorba de valorile din viata mea. Am povestit foarte mult cu colegii de la lucru despre orgoliu zilele astea si ce inseamna el defapt, cand trebe sa il folosesti, am ajuns la concluzia ca daca de exemplu doi oameni se iubesc, sau ajung sa se iubeasca in timp (nu sunt genul care se indragosteste in 2 saptamani) ajung sa puna punct din diferite motive care nu sunt atat de grave. Dar oare daca lasi de la tine?, stai tu singur/a atunci, treci printr-un sir de relatii lipsite de rost si de finalitate constructiva si la modul general, ia si traieste degeaba. Am niste caini in spatele blocului, si ei traiesc cam la fel. Mananca, dorm, si-o trag, mor. Gata filmul.

Am deviat de la subiect un pic, tine minte sa fii recunoscator pentru fiecare zi pe care viata ti-o daruieste, invata sa ierti si profita de oamenii speciali din viata ta!

Don’t ever give up!

 

Cu Stima Si Respect VicToR

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>