A fost odată o copilărie fascinantă…

July 28, 2013

M-am gândit să vă reamintesc puțin de copilărie. Eu sunt născut în ’89 și am câteva lucruri frumoase de pe vremea respectivă care vă pot face ziua mai frumoasă. 🙂

1. Aceasta punguță pe care o spărgeam mai tot timpul și urlam de mama focului până îmi cumpăra tata înca una :)))

 
 

2. Să trecem la nelipsita gumă Turbo. Dacă nu era buzunarul plin, nu mă simțeam bine. 

 
 

3. Bonibon – o delicatesă ce provoacă dependență!

 

4. Acest căluț pe care l-am avut când eram mic. Nu știu dacă ați avut așa ceva dar în mod normal trebuie să vi-l amintiți. Și la cămin îmi amintesc că l-am avut. Era și Adrian Funk cu mine pe acolo, era boss între cei mici. :)))

 
 

5. Primul meu pistol cu apă? Acest elefănțel mirific! Aveam în jur de trei în buzunar când ieșeam la “action”!  

 
 

6. Să trecem la lucruri mai serioase. Tot în cămin/grădiniță ar fi trebuit să aveți ceva de genul Lipiciului Delicios. :))) Îi spun așa pentru că îl mai gustam din când în când :)))

 

7. Plastilina! Eu îi spuneam „plastelină” și era un lucru destul de mișto, îmi aduc aminte perfect acest ambalaj. :)))

 
 

8. Să fiu sincer nu mai știu cum se numea dar poate mă ajutați voi… Știa să coboare scările? Da! Nume: arc-de-curcubeu? Nu știu, sincer… :)))

  

9. Aceste păpuși ieftine care mă speriau tot timpul. Pentru mine au fost un coșmar, un fel de Chucky :))) Acum îmi par simpatice dar atunci pentru mine erau un motiv de “Run like Hell and hide!”. :)))

 
 

10. Cel mai tare lucru pe care l-am avut, trebuie să știți și voi de acest căruț cu rulmenți. Mi-am distrus genunchii cu această „mașinuță”. :)))

 
     Ce alte jucării/lucruri vă mai aduc aminte de copilărie?

     Pentru mine copilăria înseamnă toate lucrurile frumoase și mărunte de care mă bucur în fiecare zi. Nu aș putea să îi atribui o vârstă și nu știu când va fi acel moment în care voi decide că s-a încheiat. E ciudat cum atunci când eram mic voiam cu tot sufletul să fiu om mare iar acum îmi doresc să mă întorc în timp…

 
     VicToR
 

Comments are closed.